joi, 30 decembrie 2010

3 tipuri de piţipoancă!


Cam asa arata un cocalar..el e varianta online de pe net..Varianta reala o puteţi vedea in parc la Lovi sau pe la el pe Damboviţa. Cine e tipu blond care fumeaza tigari de tractorist  [viceroy] , tipu 2/2 care asculta Guţă si Salam..deci nu te gândi ca e un macho men..nu nu!..e un muci o m`en : mikael!!

Deci 1 : Piţiponcu`s Rozus : in general piţipoancele se imbraca in ROZ .. dar deobicei nu e orice roz..e nuantza aia de roz ţipătoare care striga dupa ajutor.. deci piţipoanca de pe locu 1 e piţipoanca care are nevoie de roz ca de aer...[chiloţi roz , sutien roz , par roz , caine roz , (tampoane roz!?) ] pt ea roz e ca un must.
2 : Luxu`s manelista : ea are nevoie de manele..se duce pe buda vrea manele , baga in ea ceafa de porc vrea
manele..si tot asa

3 : Piţipoanca cu All inclusive: ea e piţipoanca super dotata ..adica : are cercei pana-n buric , talanga de aur care are 24 de Karate  , e BRRRRuneta sau BBBlonda [ vopsit ] , are paru facut cu placa, colanţi cu 3 nr mai mici, e cat o vacă sau e slaba de o bate vantu , are tatze de nu se gaseste sutien pt ea [125 D ] , ii ies suncile p`afara , asculta manele si cand naste , iubeste rozul , iubirea ei e guţă şi cel mai important lucru : dacă o vede pe lusy pe strada o ia in bratze..+ ca are un parfum dala de vomiţi in adidaşi
              
                                                    
                                                                                                                           CooKie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu