marți, 4 ianuarie 2011

Pitipoancele anonime

Ele au ca imbracaminte generala treningul de catifea [bine inteles ca o facatura de catifea]. Hanoracul de la trening trebuie sa fie luat de la copii, ca sa i se vada suncile si sa`i iasa din hanorac airbagurile. Plus ca ar face orice sa poarte acei carcei idioti la orechi, care ar fi buni drept bratara pentru Nikita, daca evaluam putin marimea.






Specimena blonda care ne arata lipsa creierului cu degetul vrea sa para o gangsta girl. Da` nu`i iese. Botul de hipopotam, culoarea fesului care a fost pus special cu emblema in fata, poseta cu extra`sclipici si talanga roz o dau de gol. Sa nu mentionez bronzul artificial.






Cealalta blonda, mai idioata, vrea sa ne arate un deget, in timpul asta etalandu`si ceasul de AUR si inelul de ARGINT amandoua puse PESTE MANUSI, manusile fiind si ele cu 5 numere mai mari. Sa nu uitam botul vopsit cu mov de la FAAATAA MEAAA, NIKITA.






Proasta din buda barbatilor are o talanga cu o cruce..Ceva care o stranguleaza si sta cu curu` in buda. CATA PROSTIE SA AI, DOM`NE?!




Asa nene Guta, pa` cur. Asta CLAR e o pitipoanca. Nicio femeie normala nu ar vrea autograf de la GUta in zona chilotilor.


Fata asta imi reaminteste ca pitipoancele poarta genul ala de trening care fix in partea cea mai putin bagata in seama, interiorul glugii, are vreo 10 kile` de paiete argintii sau aurii, si mai ne si arata sutienul. Si ea are tot un bot cat toate zilele si ochelari de soare, ceea ce ne arata ca fara bot si ochelari ele ar muri.


He, he! Asta e specia de pitipoanca care se mandreste cu celulita ei de pe cur, pentru care probabil ca isi ia chiloti de pe marte. Se mandreste si cu suncile ei, de`aia poarta maieu mulat. Si se face interesanta facand o mutra daia de "Uh!...Ah!" [va`ti prins?]


Asta e favorita mea. Talanga de aur rasucita ca la dracu`, lunga de vreo` 2 metri, cercei care puteau sa`i foloseasca la fel de bine si drept bratari, geaca aurie, tricou cumparat de la copii cu o imagine idioata si un mesaj poate la fel de idiot, ochelari de soare de la PISI presupun si nu m`as mira daca ar duhni a parfum cu transpiratie.








Drug`z


P.S. : Scuze ca nu`s asezate bine in pagina, dar nu stiu cum sa le aranjez ceva mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu